Grafisch zakelijk - visitekaartje - Professioneel ontworpen en gedrukte visitekaartjes maken een wereld van verschil

Visitekaartje
Maak indruk op je klanten met een professioneel visitekaartje

Professioneel ontworpen en gedrukte visitekaartjes maken een wereld van verschil. Het kaartje vangt de aandacht van potentiële klanten en geeft een eerste indruk van je bedrijf.

Ben je op zoek naar een uniek visitekaartje dat past bij jou en je bedrijf? Dan ben je op de juiste plek!

Beschik je al over een huisstijl, een website of een logo? Dan laat ik je visitekaartje daar perfect op aansluiten. Ook als je nog geen idee hebt hoe het kaartje eruit moet komen te zien, komen we er samen uit.

Prijs visitekaartje-ontwerp

  • €150
  • gesprek over je wensen voor het visitekaartje
  • 1 voorstel
  • 2 correctierondes (per extra correctieronde €35)
  • PDF-bestand, geschikt voor drukwerk

Maatwerk

Wanneer het visitekaartje klaar is, moet je er rekening mee houden dat er ook nog kosten berekend moeten worden voor het drukken. De prijs is afhankelijk van de druktechniek, papiersoort, het formaat en het aantal kleuren. Je kunt de bestanden aanleveren bij een drukker van jouw keuze. Het is ook mogelijk dit proces aan mij over te laten. Ik zorg ervoor dat het ontwerp gedrukt wordt en bij je wordt afgeleverd.

Laten we beginnen!

Je hebt een zakelijk design nodig, je weet wat ik voor je kan doen en je hebt mijn werk gezien. De volgende stap? Laten we beginnen! Als je meer informatie wil, een vraag hebt of eerst gewoon wil kennismaken, dan hoor ik graag van je! Ik beantwoord elke vraag die je hebt over het proces, de mogelijkheden of de prijsstelling.