Brochure, catalogus, magazine: Je producten en/of diensten in een mooi jasje

Brochure, catalogus, magazine
Je producten en/of diensten in een mooi jasje

Er is geen betere manier om je producten en/of diensten te presenteren dan in een levendige full-color brochure, catalogus of magazine, gedrukt op kwaliteitspapier.

Je kunt kiezen uit producten die het beste bij je bedrijf passen, zoals een een eenvoudige brochure of een volledig geïllustreerde catalogus. Ik help je de juiste keuzes te maken.

Je product komt er fantastisch uit te zien!

Prijs ontwerp brochure, catalogus, magazine

  • €449
  • persoonlijk overleg om je ideeën en verwachtingen in kaart te brengen
  • voorstel voor 8 pagina’s inclusief omslag
  • 2 correctierondes (per extra correctieronde €35)
  • prijs per extra pagina €45
  • PDF-bestand geschikt voor drukwerk en digitaal verzenden

Maatwerk

De kosten voor het ontwerpen van een brochure, catalogus of magazine hangen af van het formaat, de hoeveelheid pagina’s en of je de teksten en illustraties en/of foto’s zelf aanlevert. Producten of informatie op een onderscheidende manier presenteren vraagt om een creatieve aanpak. Drukwerk is niet inclusief. Graag denk ik met je mee om te komen tot een product dat past binnen je budget. Na een persoonlijk gesprek over je wensen, krijg je een offerte waarin precies staat wat er wordt geleverd.

Heb je professionele fotografie nodig om je bedrijf te promoten? Ik werk samen met een fotograaf die klaarstaat om je te voorzien van kwalitatief hoogwaardig en stijlvol beeldmateriaal.

Laten we beginnen!

Je hebt een zakelijk design nodig, je weet wat ik voor je kan doen en je hebt mijn werk gezien. De volgende stap? Laten we beginnen! Als je meer informatie wil, een vraag hebt of eerst gewoon wil kennismaken, dan hoor ik graag van je! Ik beantwoord elke vraag die je hebt over het proces, de mogelijkheden of de prijsstelling.