Grafisch zakelijk - Presentatie - roll-up banners, canvasdoeken, posters of stickers

Presentatie
Je bedrijf in beeld

Speciaal ontworpen roll-up banners, canvasdoeken, posters of stickers, zijn enkele manieren om je bedrijf tijdens een beurs, evenement of presentatie te promoten. De mogelijkheden zijn divers en de ideeën eindeloos.

Bij het bedenken en ontwerpen van passend presentatiemateriaal wordt het doel en de doelgroep scherp in het vizier gehouden. Wil je advies over met welke presentatiemiddelen jij je bedrijf op een leuke manier kunt laten opvallen in de hedendaagse massa van bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Maatwerk

De kosten voor het ontwerpen van presentatiemateriaal hangen onder andere af van het formaat, de vormen en of je de teksten en illustraties en/of foto’s zelf aanlevert. Neem contact op voor een offerte op maat.

Heb je professionele fotografie nodig om je bedrijf te promoten? Ik werk samen met een fotograaf die klaarstaat om je te voorzien van kwalitatief hoogwaardig en stijlvol beeldmateriaal.

Laten we beginnen!

Je hebt een zakelijk design nodig, je weet wat ik voor je kan doen en je hebt mijn werk gezien. De volgende stap? Laten we beginnen! Als je meer informatie wil, een vraag hebt of eerst gewoon wil kennismaken, dan hoor ik graag van je! Ik beantwoord elke vraag die je hebt over het proces, de mogelijkheden of de prijsstelling.