Grafisch zakelijk - Met briefpapier en enveloppen maak je een vertrouwde en professionele indruk

Briefpapier en enveloppen
Herkenbaar en onderscheidend

Met briefpapier en enveloppen maak je een vertrouwde en professionele indruk. Ze komen regelmatig onder ogen van bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Eigenlijk zijn ze, naast het visitekaartje en het logo, onmisbaar voor een onderneming. Naast het ontwerpen van briefpapier en enveloppen op basis van je logo en/of huisstijl, kan ik ook voor een restyling van je huidige briefpapier en enveloppen zorgen.

Prijs briefpapier- en envelopontwerp

  • €199
  • gesprek over je wensen voor het briefpapier en de envelop
  • 1 voorstel
  • 2 correctierondes (per extra correctieronde €35)
  • PDF-bestand, geschikt voor drukwerk

Drukwerk is niet inclusief. Je kunt de bestanden aanleveren bij een drukker van jouw keuze of we spreken af dat ik zorg voor de drukwerkbegeleiding. Ik werk samen met diverse drukkerijen, zodat voor ieders budget een passende oplossing gevonden kan worden, waarbij kwaliteit het voornaamste uitgangspunt is.

Maatwerk

Vraag een offerte aan voor speciale wensen met betrekking tot de afwerking, denk daarbij aan afwijkende formaten en volgpapier.

Laten we beginnen!

Je hebt een zakelijk design nodig, je weet wat ik voor je kan doen en je hebt mijn werk gezien. De volgende stap? Laten we beginnen! Als je meer informatie wil, een vraag hebt of eerst gewoon wil kennismaken, dan hoor ik graag van je! Ik beantwoord elke vraag die je hebt over het proces, de mogelijkheden of de prijsstelling.