Webdesign services: domeinnaam, hosting, onderhoud, advies

Webdesign services
Domeinnaam, hosting, onderhoud, support, workshop

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops, regel ik domeinnaam-registraties, verzorg ik de vereiste webhosting met e-mail en kan ik zorg dragen voor het onderhoud van je site. Zo krijgt je een compleet pakket aan services voor een succesvolle website met één aanspreekpunt.

Zonder ingewikkelde contracten en voorwaarden krijgt jouw website een eigen plek en ben je ervan verzekerd dat je website altijd snel en goed bereikbaar is.

Een volledig pakket services voor je website

Een volledig pakket services voor je website

Domeinregistratie en -beheer

Als je wilt dat ik namens jou je domeinnaam registreer of beheer, kan ik dat voor je doen. Ik zal ervoor zorgen dat je domein actueel blijft en correct is geconfigureerd. Verlies nooit meer je domeinnaam!

Hoeveel een domeinnaam kost is afhankelijk van de gewenste extensie. Een extensie is het achterste gedeelte van de domeinnaam, zoals bijvoorbeeld larotu.nl. De kosten voor een NL-extensie bedragen €6,95 per jaar.

Hosting

De bestanden van je website hebben een plek nodig om op internet te kunnen verschijnen. Ik bied hostings-pakketten aan voor elk budget, vanaf €7,99 p/m.

Onderhoud & support

WordPress-sites hebben voortdurend onderhoud nodig. Laat je het onderhoud uitvoeren, dan krijg je voorrang bij het inplannen van werkzaamheden, is de kwaliteit van je website is gewaarborgd en weet je precies waar je aan toe bent. Bij het pakket ‘Professional’ en ‘Business’ is minimaal 1 maand onderhoud & support gratis! MEER INFORMATIE

Workshop

Wilt je alles uit je site halen? Met de workshop WP Basis maak je onder begeleiding kennis met WordPress. Je leert over het systeem en de mogelijkheden ervan en je bent na de workshop zelf in staat om teksten en afbeeldingen te plaatsen op je website. MEER INFORMATIE

Advies

Goed advies nodig? Heb je problemen met je website of heb je specifieke vragen? Ik kan helpen! Stel je vragen me je vragen en ik beantwoord ze via e-mail of telefoon.

SNELMENU