Welkom!

Larotu is een Websites & Design studio in Venlo, Noord-Limburg. De naam Larotu is geboren uit de combinatie van de eerste lettergrepen van mijn voornamen en achternaam: Lara Rosalinde Tuk. Dat ben ik! Sinds 2008 woon ik in Venlo, een prachtige robuuste stad, waar ik als vormgever en cultuurliefhebber mijn hart kan ophalen.

 

Liefde voor kleur, vorm en letters

Als klein meisje liep ik aan de hand van mijn vader langs enorme drukpersen en snijmachines, in de drukkerij waar hij werkte. Mijn liefde voor kleur, vorm en letters heeft zich hier gevormd. Ik rook de inkt, wreef over de strakgesneden vellen papier en hoorde de machines stampen. Dit leeft! Ik zag dat er van het ontwerp tot aan de boekjes en kaarten in de winkel een weg lag die ik wilde ontdekken.

 

Altijd zo geweest

Dingen creëren, daar hou ik van. Als vormgever en gevoelsmens, werk ik vanuit sfeer. Ik zoek net zolang tot een ontwerp past bij jou als opdrachtgever. Dit gaat hand in hand met de functionele keuzes voor kleur, vorm en materiaal. Als het echt past, voelt het voor jou alsof het altijd zo is geweest.

Ontmoeten, kijken, afstemmen en vertalen naar een website of grafisch ontwerp, dat is mijn werk. Mijn missie is een goed gevoel oproepen. Samen zorgen we ervoor dat jouw idee vorm krijgt in het product dat jij voor ogen hebt!