Betaalbaar website ontwerp

Betaalbaar website ontwerp
Voor je bedrijf of voor jezelf

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een betaalbaar website ontwerp voor je bedrijf of voor jezelf. Een website die bij je past, die te vinden is en die zich aanpast aan het scherm waarop je website bekeken wordt.

Een website maken voor jou betekent dat ik trots kan zijn op de kwaliteit die geleverd wordt, met oog voor detail en de beste service. Duidelijk en eenvoudig. Het gaat niet alleen over het eindresultaat, maar ook over de stappen die worden gezet om daar te komen en hoe ik jou kan helpen, zelfs nadat je site ‘live’ is.

Hoeveel kost een website?

Voor je een website laat maken wil je natuurlijk weten hoeveel de website gaat kosten. De kostprijs hangt af van je wensen. Ieder website is namelijk anders.

Ik kan een complete op maat gemaakte website maken voor slechts €895. Je krijgt dan een gebruiks- en zoekmachine-vriendelijke WordPress-website met 5 pagina’s.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een website met het populaire Divi-Thema. Zonder zorgen over technische instellingen kun je al voor €199 je website vullen met o.a. pagina’s, teksten en foto’s en ben je snel online.

Je bepaalt zelf welk budget je wil spenderen aan je website. Ik luister naar je wensen en zorg voor een passend ontwerp.

Website op maat - betaalbaar website ontwerp

Website op maat

Voor je website op maat kijken we naar de doelstellingen die je hebt voor je website en welk platform geschikt is om je website op te bouwen. In de meeste gevallen wordt de voorkeur geven aan een zogenaamd Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress.

Met WordPress als basis voor je nieuwe website kies je voor een systeem waar je op kunt bouwen. Het is compleet, zoekmachine-vriendelijk en de mogelijkheden zijn legio. Met WordPress kan ieder denkbare website ontwikkeld worden. Van een bedrijfswebsite tot een persoonlijke blog of webshop. Het is allemaal mogelijk. MEER INFORMATIE

Website budget- betaalbaar website ontwerp

Website budget

Soms beschik je nog niet over de middelen om een website voor jezelf of je bedrijf te laten maken. Toch wil je graag online te vinden zijn.

Met website-budget is het mogelijk om met een klein budget een website te realiseren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het populaire Divi-thema. Het voordeel van Divi is dat het heel gemakkelijk is om mee te werken. Het is een soort blokkenbouwer waarmee je website snel en makkelijk door middel van klikken-en-slepen in elkaar gezet kan worden.

Je krijgt een website waarmee je jezelf op een professionele manier online kunt presenteren. Zonder zorgen over technische instellingen kun jij je website vullen met o.a. pagina’s, teksten en foto’s en ben je snel online. Vanaf €199. MEER INFORMATIE