Grafisch zakelijk - design flyer, folder - fris, helder en doeltreffend

Flyer, folder
Fris, helder en doeltreffend

Een flyer of een folder is een ideale en compacte manier om bijvoorbeeld je bedrijf, organisatie of evenement onder de aandacht te brengen van klanten en ze te informeren over je producten en/of diensten.

Een combinatie van goed beeldmateriaal, verzorgde teksten, typografie en kleurgebruik geven de doorslag voor een doeltreffende flyer of folder.

Flyers en folders zijn er in allerlei formaten. De keuze voor een bepaald formaat is afhankelijk van het doel en de hoeveelheid informatie. Houd echter in gedachten dat er een verschil is tussen een flyer en een folder. Een flyer heeft maximaal twee kanten om te bedrukken. Een folder heeft er minimaal vier, afhankelijk van de vouwwijze.

Prijs ontwerp flyer of folder

  • flyer €139  (A5-formaat, 2 pagina’s)
  • folder €269  (A5-formaat, 4 pagina’s)
  • gesprek over je wensen voor de flyer of folder
  • 1 voorstel
  • 2 correctierondes (per extra correctieronde €35)
  • PDF-bestanden geschikt voor drukwerk en digitaal verzenden

Maatwerk

De kosten voor het ontwerpen van een flyer of folder hangen af van het formaat, de hoeveelheid pagina’s en of je de teksten en illustraties en/of foto’s zelf aanlevert. Heb je specifieke wensen als het gaat om vormen, afmetingen of speciale afwerkingen, neem dan contact op voor een aangepaste offerte.

Heb je professionele fotografie nodig om je bedrijf te promoten? Ik werk samen met een fotograaf die klaarstaat om je te voorzien van kwalitatief hoogwaardig en stijlvol beeldmateriaal.

Laten we beginnen!

Je hebt een zakelijk design nodig, je weet wat ik voor je kan doen en je hebt mijn werk gezien. De volgende stap? Laten we beginnen! Als je meer informatie wil, een vraag hebt of eerst gewoon wil kennismaken, dan hoor ik graag van je! Ik beantwoord elke vraag die je hebt over het proces, de mogelijkheden of de prijsstelling.