Logo, huisstijl en website voor Expert Governance

Ontwikkelen logo, huisstijl en website

Het herontwerpen van een website is meer dan een visuele opfrissing door het aanpassen van sociale media-knoppen of het integeren van wat nieuwe beelden. Een herontwerp vraagt een overkoepelende strategie voor transformatie die verder reikt dan alleen de visuals.

Voor Dorothé Lamers, organisatieadviseur, interim-bestuurder, procesbegeleider en toezichthouder, is deze aanpak niet meer dan logisch: het past bij haar persoon en werkwijze. Zorgvuldig en doelgericht. Ze wilde rebranden naar een minimalistisch, duidelijk en intuïtiever ontwerp dat aansluit bij hetgeen ze doet voor bedrijven en organisaties.

Als expert op het gebied van governance weet Dorothé als geen ander dat prettig en effectief samenwerken is essentieel om tot een goed resultaat te komen. In diverse overlegmomenten werd de indeling van de site en de invulling ervan doorgenomen. Dit zorgde voor een schat aan informatie en inspiratie voor het schrijven van de webteksten en het vormgeven van de huisstijl. De teksten, juiste lettertypen, kleuren, beelden en ontwerpmotieven kwamen samen in een eigen gemaakt WordPress-thema.

Door de tijd te nemen om de juiste balans tussen taal, vorm en functie te vinden wisten we samen met veel plezier én succes het nieuwe logo, de huisstijl en website te creëren.

 

Onderdelen

  • Website
  • Teksten
  • Logo
  • Huisstijl