De bezielde leider Gerrit Streekstra

Gerrit Streekstra wist wat hij wilde: een duidelijke, overzichtelijke website waarop hij zijn trajecten kan aanbieden, blogs en vlogs kan plaatsen, waar bezoekers materiaal kunnen downloaden en zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Er was geen logo of huisstijl voorhanden, maar de teksten waren zo goed als klaar en ook over de indeling was goed nagedacht. Wat een fijne start! 

Als coach, trainer en trainingsacteur helpt de Utrechter Gerrit leiders bij het ontdekken van hun verborgen kwaliteiten. Zijn achtergrond als dramadocent en regisseur komt duidelijk naar voren want hij doet dit op een geheel eigen en creatieve wijze. Via een persoonlijk traject of een zelfportret laat Gerrit zien en ervaren waar iemands verborgen kracht ligt die nodig is om snel en krachtig te groeien tot de leider die in je zit: de bezielde leider.

Ik kreeg de vrije hand om een stijl voor Gerrits werk te bedenken. De keuze voor de juiste kleuren en typografie speelde hierbij een belangrijke rol omdat ik de website dezelfde elegante en gedurfde persoonlijkheid wilde meegeven die uit het werk van Gerrit spreekt. Het creëren van een eigen merk is altijd een uitdaging maar samen met Gerrit is dit een uniek en creatief proces geworden waar ik als ontwerper van heb genoten.

Services

  • Webdesign
  • Huisstijl
  • Hosting