Adviesbureau Strategie & Ontwikkeling – Huisstijl en website

Daniëlle Schuur, een gedreven en ervaren bedrijfskundige, helpt met haar eigen adviesbureau bedrijven, ziekenhuizen en (semi) overheden met onder andere strategisch advies, leiderschapsontwikkeling en verandertrajecten. Ze kiest daarbij graag voor een andere en verfrissende aanpak met opvallend open en eerlijke conversaties als resultaat die belangrijke nieuwe inzichten bieden. 

Art-director Erik de Vries bracht me in contact met Daniëlle Schuur, een gedreven en ervaren bedrijfskundige die met haar eigen adviesbureau bedrijven, ziekenhuizen en (semi) overheden helpt. Dit doet ze door haar analytische en operationele vaardigheden te combineren met een geheel eigen, openhartige en verfrissende kijk op leiderschap, verandering en strategie.

Uiteraard was Danielle op het moment dat we kennismaakte, online op verschillende manieren zichtbaar. Aan een eigen plek was ze echter nog niet toegekomen. Het werd tijd daar verandering in aan te brengen door haar zichtbaarheid met een website, logo en huisstijl te versterken.

Een frisgroen in combinatie met een donkerblauwe kleur vormen de basis in de huisstijl van Daniëlle Schuur. Het groen geeft uiting aan haar verfrissende aanpak en staat voor groei, vernieuwing en persoonlijke betrokkenheid. De blauwe kleur kenmerkt de programma’s voor leiderschapsontwikkeling en verandertrajecten en staat voor ruimte, integriteit en kracht. In het logo worden deze kleuren in een verloop gebruikt. Deze versterken de gekozen vorm, die zowel vertrouwen, dynamiek en verbinding uitstraalt. Het logo en de huisstijl is vervolgens op de website en in verschillende andere communicatiemiddelen doorgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen daar samen in een onderscheidend beeld met een dynamisch, zakelijke uitstraling.

Services

  • Webdesign
  • Logo
  • Briefpapier / visitekaartje
  • Powerpoint-template
  • Social Media layout