Grafische vormgeving voor particulieren: afscheid nemen van een dierbare met de aandacht die het verdient

Afscheid
Met de aandacht die het verdient

Soms zijn er momenten waarin woorden tekort schieten. Het afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende, pijnlijke ervaring. Je voelt je machteloos, verdrietig, verslagen en kwetsbaar. Je moet gaan nadenken over dingen waarover je misschien helemaal niet wìlt nadenken. Probeer de tijd te nemen om stil te staan. Het is een proces.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan dat rouwproces door het verzorgen van rouwdrukwerk. Ik begeleid bij het samenstellen van de rouwkaart of rouwbrief, een herinnerings- of condoleancekaartje en denk mee over de tekst. Ik ontwerp bijzonder en eigentijds rouwdrukwerk met de aandacht die het verdient. Stap voor stap geven we het afscheid vorm in een persoonlijk ontwerp dat laat zien wie jou zo dierbaar was.

Afscheid vormgeven in een persoonlijk ontwerp

Denk eens aan het volgende:

  • rouwkaart
  • condoleancekaart
  • bidprentje
  • herinneringskaart
  • liturgieboekje

Heb je een idee voor een ontwerp en wil jij je wensen graag in een persoonlijk gesprek toelichten? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.

Prijs

De prijs is afhankelijk van het formaat, het soort product en je ontwerp- en stijlwensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een persoonlijk ontwerp.