Responsive website design glazenwassersbedrijf

Website, Logo en Flyer

Meer mensen dan ooit gebruiken mobiele telefoons en tablets wanneer ze naar lokale bedrijven en hun diensten zoeken.

Daarom heeft Sparkling Glazenwasserij mij gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en te bouwen die zich aanpast aan verschillende schermgroottes. De site moet er op de telefoon net zo goed uitzien als op een desktop-computer of laptop.

Sparkling Glazenwasserij, gevestigd in Urmond, verzorgt glasbewassing voor particuliere klanten. De eigenaar heeft al bijna 30 jaar ervaring als glazenwasser. Al met al een goede basis voor het leveren van kwaliteitsservice voor een groeiende klantenkring.

ONTWERP EN FUNCTIONALITEIT

Eigenaar Paul Rebel had al wat ideeën over hoe zijn nieuwe site eruit zou moeten komen te zien en hij had ook andere websites bekeken die hij mooi vond. Aangezien zijn glazenwasserij services levert voor particuliere klanten, moet de nieuwe website een brede groep van mensen aanspreken.

Dit is tot uiting gekomen in een fris en professioneel ontwerp met alle belangrijke informatie, zoals aangeboden diensten en contactgegevens. Een makkelijke navigatie, moderne lettertypes, goede kwaliteit afbeeldingen en frisse kleuren maken het plaatje compleet.

services

Domeinregistratie / hosting
Webdesign op basis van CMS-systeem
Logo-design
SEO
Bewerking afbeeldingen
Flyer-ontwerp